Knaus


KNAUS er et tysk campingmærke og med stor entusiasme har KNAUS siden 1960 sørget for uforglemmelige ferieoplevelser. Med al erfaring og modet til at gå nye veje, kombinerer KNAUS det velkendte med det nye. Ved produktionen satser KNAUS på bayersk håndværk, ved udviklingen af nye modeller på de mest moderne konstruktions- og remstillingsteknikker. Denne kombination af gennemprøvede principper og innovative idéer gør KNAUS til et af de mest succesfulde mærker i branchen.

Hvis man som KNAUS har bygget tysk kvalitets campingvogne og autocampere i over 50 år, så ved man godt, hvordan det skal gøres! KNAUS har altid bidraget med innovative løsninger og produkter af høj kvalitet.KNAUS gør det muligt for dig som forbruger at du kan vælge din personlige favorit iblandt en lang række modeller, til endnu flere grundrids og en bred vifte af udstyrsmuligheder, så du får lige den vogn du ønsker dig. 

Stort udvalg af Knaus campingvogne

Hos Vestjysk Camping Center finder du fra september 2018 et udvalg af både nye og brugte campingvogne fra Knaus. Du kan altid se det aktuelle udvalg af Knaus ved at søge i vores vogndatabase, hvor du også kan søge på pris, årgang og indretning.

Se alle nye Knaus campingvogne her >> 
Se alle brugte Knaus campingvogne her >>

Hos Vestjysk Camping Center ligger vi stor vægt på at rådgive og vejlede alle vores kunder bedst muligt, så de for netop den vogn, som passer bedst til dem og deres behov. Du er altid velkommen til at besøge os i vores fysiske butik nord for Holstebro, hvor du kan se nærmere på vores Knaus campingvogne og nogle af vores andre mærker. På den måde kan du tage en velovervejet beslutning om, hvilken campingvogn du skal vælge. Du er også altid velkommen til at kontakte os, hvis du har spørgsmål ang. vores campingvogne, fortelte og andet campingtilbehør.

Læs mere om Knaus på deres egen hjemmeside >>

Alle vogne på lager
Nye
Brugte
Brugte vogne i fokus
Nye vogne i fokus
Vestjysk Camping Center ApS  |  Sirvej 63, Sir  |  7500 Holstebro  |  Tlf.: 9743 2211  |  Fax: 9743 2441  |  vestjyskcamping@mail.dk