Kampa


Kampa fortelte

Kampa er et familieforetagende, der blev grundlagt i 2006, England. Kampa stræber efter kvaltitet og design, og deres designteam har erfaring fra branchen helt tilbage til 1978. Kampa ønsker et stærkt forhold til forbrugeren, hvilket de opnår ved at støtte forhandlerne og servicen på deres produkter og tjenester. Innovation er kernen for Kampa og med deres letvægtsteknologi til fortelte har ført dem frem på markedet. Hvert år ændre trends og tenders og Kampa sørger for at følge med, hvor forbrugerens behov skulle være ved at forbedre design, materialer og teknologier. 

Luftteltet

Et lufttelt er meget simplet. De traditionelle stænger er erstattet af oppustelige kanaler (luftstænger) der er syet ind i forteltet. Alle kanalerne er forbundet i forteltet, så tilførsel af luft fra et punkt kan puste alle kanaler og dermed rejse fortelte på let vis. Til alle Kampa fortelte medfølger en manuel pumpe, med mulighed for tilkøb af en electronisk pumpe. 
 
Fordele ved et lufttelt sammenlignet med et traditionellet fortelt er at luftteltet ikke blot er let at sætte op, men der er også nemt at tage ned. Man skal aldrig huske alle stængerne og man skal ikke bruge tid på at finde ud af, hvilken stang passer hvor. 
 

Alle vogne på lager
Nye
Brugte
Brugte vogne i fokus
Nye vogne i fokus
Vestjysk Camping Center ApS  |  Sirvej 63, Sir  |  7500 Holstebro  |  Tlf.: 9743 2211  |  Fax: 9743 2441  |  vestjyskcamping@mail.dk