KABE


KABE er et svensk campingmærke, som både producerer campingvogne, autocampere og tilbehør til campinglivet. Allerede i 1958 byggede grundlæggeren, Kurt Blomqvist, den første campingvogn hjemme i garagen. I starten af 60'erne begyndte produktionen af KABE i det smålandske Tenhult, derved har KABE nu over 50 års erfaring med at udvikle, designe og producere campingvogne. Kabe er svenskernes foretrukne campingmærke, og der kører derfor mange KABE campingvogne rundt i Sverige, men du støder også ofte på dem i hele Scandinavien.

Campingvogne fra KABE er karakteriseret ved et solidt håndværk og mange praktiske finesser. Kabes design og udvikling bygger på en visionær og iderig grundholdning til virksomheden, som smitter af på alle produkterne og gør en Kabe campingvogn til et rigtig godt valg. KABE findes i 3 forskellige serier, Classic, Ædelsten og Royal.

Pænt udvalg af Kabe campingvogne

Hos Vestjysk Camping Center har vi et bredt sortiment af KABE Campingvogne – nye såvel som gamle. I vores vogndatabase, kan du se det aktuelle udvalg af campingvogne fra KABE. Her kan du også søge på model, årgang og indretning.

Se alle nye KABE campingvogne her >>
Se alle brugte KABE campingvogne her >> 

Hos Vestjysk Camping Center ligger vi stor vægt på at rådgive og vejlede alle vores kunder bedst muligt, så de for netop den vogn, som passer bedst til dem og deres behov. Du er altid velkommen til at besøge os i vores fysiske butik nord for Holstebro, hvor du kan se nærmere på vores Kabe campingvogne og nogle af vores andre mærker. På den måde kan du tage en velovervejet beslutning om, hvilken campingvogn du skal vælge. Du er også altid velkommen til at kontakte os, hvis du har spørgsmål ang. vores campingvogne, fortelte og andet campingtilbehør. 

Læs mere om KABE på deres egen hjemmeside >>

Alle vogne på lager
Nye
Brugte
Brugte vogne i fokus
Nye vogne i fokus
Vestjysk Camping Center ApS  |  Sirvej 63, Sir  |  7500 Holstebro  |  Tlf.: 9743 2211  |  Fax: 9743 2441  |  vestjyskcamping@mail.dk