Isabella


Kvalitet, innovation og ekslusivt design

Essensen af topkvalitet, innovativt design og funktionalitet forenes i Isabellas produkter. Selv de små detaljer fordyber de sig i – for det er dem, der gør den store forskel, når din kostbare fritid skal bruges.

Isabellas fortelte lever – de ånder, og de ser det som deres fornemste opgave, at også de, som opholder sig i forteltet føler friheden ved campinglivet og smelter sammen med udelivet, men stadig har muligheden for at trække sig tilbage, når behovet er der.

Et vedholdende ønske om at udfordre konventionerne og vanetænkning, gør at Isabella lægger mange kræfter i at forske og udvikle revolutionerende forteltkoncepter, og fordi de tør – gøre dét ingen andre tør - er de i stand til at skabe fortelte, som skiller sig ud fra mængden. I kvalitet og i design. I funktionalitet og i materialer. Ikke alene en dygtig designafdeling, men også deres vigtigste panel – campisten og forbrugeren – er med deres erfaringer og ideer med til at skabe et produkt helt i særklasse.

Isabella producerer fortelte med forskellige dybder, udover dette producerer Isabella også Vinter fortelte, solsejl, læssejl m.m. Udover dette producerer Isabella også Ventura fortelte.

Læs mere om Isabella på deres egen hjemmeside >>

Alle vogne på lager
Nye
Brugte
Brugte vogne i fokus
Nye vogne i fokus
Vestjysk Camping Center ApS  |  Sirvej 63, Sir  |  7500 Holstebro  |  Tlf.: 9743 2211  |  Fax: 9743 2441  |  vestjyskcamping@mail.dk