Bürstner


Bürstner campingvogne er et af de helt store campingmærker, som man ser rigtig mange af på landets campingpladser. Virksomheden Bürstner blev grundlagt i 1924, men begyndte dog først at producere campingvogne i 1958. Bürstner campingvogne hører til blandt nogle af de mest solgte campingvogne i Europa. Bürstner producerer både campingvogne og autocampere, og modellerne består bla. af Premio, Averso, Averso Plus og Averso Top.

Stort udvalg af Bürstner campingvogne

Hos Vestjysk Camping Center finder du et stort udvalg af både nye og brugte campingvogne fra Bürster. Du kan altid se det aktuelle udvalg af Bürstner ved at søge i vores vogndatabase, hvor du også kan søge på pris, årgang og indretning.

Se alle nye Bürstner campingvogne her >> 
Se alle brugte Bürstner campingvogne her >>

Hos Vestjysk Camping Center ligger vi stor vægt på at rådgive og vejlede alle vores kunder bedst muligt, så de for netop den vogn, som passer bedst til dem og deres behov. Du er altid velkommen til at besøge os i vores fysiske butik nord for Holstebro, hvor du kan se nærmere på vores Bürstner campingvogne og nogle af vores andre mærker. På den måde kan du tage en velovervejet beslutning om, hvilken campingvogn du skal vælge. Du er også altid velkommen til at kontakte os, hvis du har spørgsmål ang. vores campingvogne, fortelte og andet campingtilbehør.

Læs mere om Bürstner på deres egen hjemmeside >>

Alle vogne på lager
Nye
Brugte
Brugte vogne i fokus
Nye vogne i fokus
Vestjysk Camping Center ApS  |  Sirvej 63, Sir  |  7500 Holstebro  |  Tlf.: 9743 2211  |  Fax: 9743 2441  |  vestjyskcamping@mail.dk